Comment préparer Délicieux Risotto poulet chorizo

Risotto poulet chorizo. When the chicken is done, remove and set aside. Although this isn't made with risotto rice, the richness of the chorizo and the addition of butter and Parmesan cheese make this a nice rich meal, and more similar to risotto than a normal rice dish. Always a favourite with our family!

Risotto poulet chorizo In another pan, heat the stock with the tinned tomatoes. Heat the olive oil in a casserole with lid and fry the garlic and onion for a few minutes to soften. Add in the chicken breast pieces, chorizo and thyme and cook until the chicken has changed colour. Vous pouvez avoir Risotto poulet chorizo utilisant 16 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Risotto poulet chorizo

  1. Préparer of Pour le riz.
  2. Préparer 4 of càs d’huile d’olive.
  3. Préparer 250 gr of riz arborio.
  4. C'est 20 cl of vin blanc sec.
  5. Préparer 1 L of bouillon de volaille.
  6. Vous avez besoin 100 gr of parmesan râpé.
  7. Préparer of Pour la garniture.
  8. C'est 1 of chorizo fort.
  9. Préparer 500 gr of blanc de poulet.
  10. C'est 1 of oignon blanc.
  11. C'est 1 of poivron rouge.
  12. C'est 1 of poivron vert.
  13. C'est 1 of poivron jaune.
  14. Vous avez besoin 1 of verre de petit pois surgelé.
  15. C'est of Sel.
  16. Vous avez besoin of Poivre.

Stir in the risotto rice and then add the white wine if using. Heat up the olive oil in a pot on medium to high heat. Add diced chicken thighs to the pot, and cook for a few minutes until the chicken is almost cooked through. Remove the chicken from the pot, and set aside.

Risotto poulet chorizo pas à pas de recette

  1. Dans une sauteuse faire revenir à feu doux les ingrédients de la garniture préalablement découpés en dés. Inutile de mettre de la matière grasse, le chorizo s’en charge. Remuer de temps en temps..
  2. Dans une casserole verser l’huile d’olive et le riz cru. Remuer jusqu’à ce que le riz se soit bien imbibé de l’huile et qu’il devienne translucide..
  3. Ajouter le vin blanc tout en remuant doucement. Lorsque le vin blanc s’est incorporé, ajouter le bouillon de volaille louche a louche tout en remuant. Répéter l’opération jusqu’à ce que le riz soit cuit..
  4. Ajouter le parmesan râpé au riz..
  5. Mélanger les deux préparations. Assaisonner à votre convenance..
  6. Déguster !.

Add diced onions, finely diced or grated garlic, and diced chorizo to the pot. Heat the oil in a large frying pan, tip in the chorizo and fry until it is crisp and all the oil has been released. Remove a quarter of the chorizo with a slotted spoon and set aside. Préparation du risotto poulet chorizo : Peler et émincer l'oignon. Le faire rissoler dans un peu d'huile d'olive.

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