Recette: Délicieux Mini pain de mie
Mini pain de mie. A Smaller Pain de Mie Pain de mie is a fine-textured, moist bread baked in a special lidded pan. The lid keeps the loaf from crowning, giving it a flat top and perfectly square-edged slices. For toast (and French toast), sandwiches (including our favorite, grilled cheese), and the best bread-and-butter ever, you simply can't beat pain de mie.
This style of bread is sometimes called a "Pullman Loaf," or simply just "sandwich bread," but they all have the same undeniable characteristics: a soft and. The thinnest of crusts, just as it should be with a pain de mie sandwich bread. When baked without the lid, as seen above, you'll have a more substantial crust (just barely) than when baked with the lid. Vous pouvez avoir Mini pain de mie utilisant 7 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Mini pain de mie
- Préparer 250 g of farine.
- Vous avez besoin Cuillère à soupe of levure boulanger.
- Vous avez besoin of Cuillère as sucre.
- Vous avez besoin Cuillère à café of sel.
- C'est Cuillère à soupe of beurre.
- Vous avez besoin 3 of cuillères l'huile.
- Vous avez besoin 1 of Verre d'eau tiède.
But honestly, both ways are just wonderful to me — each a bit different. Our Pain de Mie Pan creates a loaf that has perfectly square sides for sandwiches, Texas toast, French toast, or traditional pain de mie loaf (a fine-grained yeast loaf also known as a Pullman loaf). Pain de mie is the best thing since sliced bread. No wait, it is sliced bread if you take the serrated knife to it!
Mini pain de mie pas à pas de recette
- Dans un pétrin ajoute les ingrédients secs la 250 g farine la c.as levure. C.às Sucre c.ac sel mélange après ajouter les 3 c.as l'huile puis ajoutez l'eau tiède un peu jusqu'à obtenir une pâte légère ne colle pas ajoute la cuillère de beurre et mélange encore la pâte puis laisser la pâte reposer jusqu'à doubler de volume.
- Chauffer le four à 200°.
- Dégazer la pâte et étaler-la à l'aide d'un rouleau et donner la forme d'un boudin mettre dans le moule à cake et laissez prend la forme et reposer pendant 15 minutes après mettre au four 15 minutes retire le et laisser refroidi et couper on disque.
Depending on the loaf tin you use, it can be very fluffy and light or a little denser and ideal for toast. But made with flour, milk, butter and yeast, pain de mie is always delicious and extremely sliceable. Simply put, Pain de Mie is the French version of sandwich bread. Beyond that, Pain de Mie is the cheaper, more economical cousin of French breads. Compared to the usual types, Pain de Mie is sweeter.
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