Recette: Parfait Mini quiche lorraine

Mini quiche lorraine. This delicious Mini Quiche Lorraine Recipe tastes just like the ones in Paris and is easy to make. The perfect appetizer for parties and celebrations. Mini Quiche Lorraine A few months ago I wrote a blog post called Tips for Traveling Abroad.

Mini quiche lorraine Mix pie crust according to package directions. Roll out the dough and cut with a round biscuit/cookie cutter into rounds to fit the muffin tin. They taste great either hot, cold, or at room temperature. Vous pouvez cuisiner Mini quiche lorraine utilisant 6 Ingrédients et 2 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Mini quiche lorraine

  1. Préparer 1 of Pâte brisée.
  2. Préparer 100 Grs of lardons fumés (poulet ou dinde).
  3. C'est 2 of Oeufs.
  4. C'est 2 Cs of crème fraîche.
  5. C'est 50 Grs of d'emmental râpé.
  6. Préparer of Sel Poivre.

Can I put different fillings in these mini quiche lorraine? The quiche will continue cooking after it is removed from the oven. Cool slightly before serving and garnish with fresh herbs if desired. Mix together the tomato, cheese, ham and spring onion and spoon the mixture into the pastry cases.

Mini quiche lorraine instructions de recette

  1. Découper les cercles de pâte brisée, et foncer le moule Faire revenir les lardons et les essorer dans du papier essuie-tout, pour en retirer le maximum de graisse..
  2. Mélanger, dans un bol, les oeufs, la crème fraîche, le sel et le poivre. Mettre les lardons à la préparation précédente. Garnir les fonds de tartes avec la préparation. Cuire à four chaud, 180°c pendant 15 minutes..

Spray two mini muffin tins with non-stick cooking spray. In a small pan, heat the butter over medium heat. Mini Quiche are the perfect finger food for passing around at parties. They're easy to make, perfect for make ahead and freezing, economical, and they look as great as they taste!! These mini quiches, made with bacon, Cheddar cheese, bell pepper, ham, and salsa, are baked in mini tart shells for an elegant presentation you can take on-the-go.

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