moyen le plus simple de préparer Délicieux Mini muffins chocolat noir

Mini muffins chocolat noir. In medium bowl, mix flour, sugar, cocoa, baking powder, baking soda and salt with whisk. In small bowl, mix buttermilk, oil, vanilla and egg with whisk. Add buttermilk mixture and chocolate chips to flour mixture, stirring gently until blended.

Mini muffins chocolat noir In a separate bowl, whisk together the coconut oil, egg whites, and vanilla. Gradually add to creamed mixture; mix well. Combine the flour, baking soda, baking powder and salt; add to creamed mixture just until combined. Vous pouvez avoir Mini muffins chocolat noir utilisant 6 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Mini muffins chocolat noir

  1. C'est 1 of banane.
  2. Préparer 1 of cas purée d'amande complète.
  3. Vous avez besoin 1 of belle cas de poudre de cacao.
  4. Préparer 2 of cas de poudre d'amande.
  5. C'est 1 of cac extrait de canelle ou vanille.
  6. C'est 1 of pincée de fleur de sel.

Chocolate chip mini muffins are the perfect on-the-go snack or bite sized dessert. Filled with mini chocolate chips and topped with turbinado sugar, these muffins are made from scratch and come together in a single bowl. A wonderful way to use the extra bounty of summer, and make a tasty treat. You can adjust the recipe to suit your family's tastes, or create your own variations.

Mini muffins chocolat noir pas à pas de recette

  1. Couper la banane en rondelles.
  2. Séparer les blancs du jaune.
  3. Mélanger banane et jaunes, écraser la banane avec un presse purée.
  4. Ajouter le cacao, la vanille, la poudre d'amande et la purée d'amande après l'avoir fait ramollir, mélanger.
  5. Monter les blancs en neige ferme.
  6. Incorporer délicatement les blancs en neige au mélange banane chocolat.
  7. Répartir dans des petits moules allant au four.
  8. Cuir 30 min à 150 °.

For an optional topping use any, all or a combination of the following: equal parts brown sugar, chopped nuts and mini chocolate chips. When chocolate and mint get together with a hint of peppermint, mmm…magic happens. If you don't have mini muffin pans to make these cookies, use disposable foil baking cups.—Pam Correll, Brockport, Pennsylvania. These are two-bite muffins with a dense and gooey texture. They're delicately sweet and rich, too, so baking them as mini muffins makes them a perfect snack or quick morning bite.

Comments

Popular posts from this blog

Recette: Parfait Salade castelfranco au chèvre et noix sauce au miel

Recette: Délicieux Pizza poulet maroilles

Recette: Délicieux Feuilletés apéritif « escargots » à la tapenade noire, origan et parmesan